om Marianne

Et par fotos, en video, link til et par omtaler, der kan gøre dig klogere på hvem og hvad jeg er. Får du lyst til at vi skal lave noget sammen, så skriv til mig: marianne@miklsn.dk

I november 2019 producerede Frida et skarpskåret videoportræt, der blev præsenteret på ‘kanal gro’. Vil du se mere af Fridas fine arbejde, så besøg hende her på instagram.

Kristian Buus – fabelagtig fotograf og god ven – tog en række fotos af mig januar 2020. På Kristians website kan du se mange mere suveræne fotos – de fleste også med aktivistisk kant. Du kan også følge Kristian på Instagram.

AAB, min boligforening, har to gange smidt mig på forsiden; måske vil AAB gerne være grønnere? Du kan læse artiklerne om vores beboerhave og mig som inspirator til at lade det grønne & fællesskabet vokse sammen (klik på bladforsiden for at se artiklen i bladet).

I 2019 klippede Tobias en lille video, hvor jeg taler om PVC som materiale til plantebede. Den er produceret i forbindelse med projektet ‘fra Byggeaffald til Byhaver’.