Garden to Connect

Siden 2019 har jeg arbejdet på skiftende projekter med at genanvende PVC-materialer til at skabe byhaver. Det gør jeg i samarbejde med PVC Informationsrådet i Danmark, med økonomisk støtte fra den europæiske organisation VinylPlus.

Projektet præsenteres nærmere på Garden to Connect.eu
Og kan desuden følges på facebook og instagram

I 2022 blev vi udvalgt til at deltage i EU-festival ‘New European Bauhaus’ i Bruxelles, og var også stolte deltagere på Naturmødet i Hirtshals. Hjemme i Aarhus driver jeg en medicinsk urtehave på Marselisborg Centret, har bidraget til have ved Dokk1 (hovedbiblioteket), etableret urtehave for Folkesundhed og hjulpet Lisbjerg Byhaver med en del af deres fælles have. Og som noget helt nyt i år, har vi også venskabshaver i Kigali, Rwanda, hvor en dygtig kollega har etableret urbane haver i rester af pvc-rør.

I 2021 deltog vi i World Rehabilitation Conference og bidrog til ‘Gladere Gader’s dejlige forvandling af en stump asfalt i midtbyen til et sted hvor mennesker har lyst til at stoppe op og være til.

I 2019 var titlen ‘Fra Byggeaffald til Byhaver’, hvor vi lavede haver for vuggestuer, børnehaver og plejehjem, samt hele 25 små bybede på Langenæs, i dejligt samarbejde med lokal ungdomsklub og Langenæs Kirke.